Ferran Agúndez

Creador del mètode Judo Management

Iniciant la meva trajectòria professional a PricewaterhouseCoopers i en l’àrea financera, en els darrers 20 anys he ocupat diverses posicions en empreses industrials gestionant equips comercials i d’operacions amb orientació a projectes i al desenvolupament de canals de venda.

Actualment, combinant la meva experiència i la meva passió, proposo un entrenament per a la millora del management aplicant els ideals del Judo: ús eficient de l’energia i progrés mitjançant la cooperació. “Cedir per vèncer” Jigoro Kano.

Sóc assessor acreditat per ACCIÓ – Agència per la Competitivitat de l’Empresa i formo part de l’equip de la consultora Abinitio.

Consell Assessor

Els membres del Consell Assessor de Judo Management som judokes que hem experimentat l’increïble paral·lelisme entre les nostres carreres professionals i el judo.

Al consell assessor compartim idees i experiències al voltant de l’aplicació del judo a les organitzacions de tot tipus: empreses, organitzacions sense ànim de lucre, associacions professionals, universitats i centres formatius.

El nostre objectiu és generar nous continguts per enriquir la nostra experiència i compartir-la amb la societat seguint un dels principis del Judo, “jita kyoei” suport mutu per progressar.

Willem Visser

Conseller Assessor

Willem Visser té més de 45 anys d’experiència laboral al més alt nivell. El seu lema personal: desenvolupar tot el potencial a la vida. Això significa que sempre busca els seus propis límits i s’assegura que els altres també busquin els seus.

Després de tot, és 8è Dan en Judo, ha estat entrenador olímpic de judo en quatre ocasions i entrena executius, membres de consells directius, directors i gerents. El seu objectiu com a coach és millorar el rendiment i les possibilitats d’aprenentatge dels altres, així com ampliar l’efectivitat del líder per ensenyar habilitats de gestió o millorar-les, amb la finalitat d’ajudar els altres en el seu desenvolupament.

Ha dut a terme projectes de coaching per a diverses empreses reconegudes. Ha estat professor convidat en universitats de prestigi als Països Baixos i a l’estranger, ha treballat com a executiu per al Departament de Justícia, la Policia, empreses privades i federacions esportives nacionals i internacionals.

En aquestes posicions, va desenvolupar un mètode per assolir l’autogestió:

– Objectiu clau: a través de la funcionalitat grupal, l’autodisciplina i l’autoavaluació, s’arribarà a una autodeterminació responsable.

Molts executius es van desenvolupar a un nivell superior amb aquest mètode, que també va utilitzar en les seves activitats com a entrenador olímpic.

Willem Visser

Xavier Ferràs

Conseller Assessor

Professor d’Innovació, Estratègia, Emprenedoria i Tecnologia. Consultor, conferenciant, blogger i emprenedor. Doctor en Administració d’Empreses (PhD) per la UB (2009). MBA per ESADE (2002) Enginyer Superior de Telecomunicacions per la UPC (1993).

Actualment, sóc professor del Departament de Direcció d’Operacions, Innovació i Data Sciences d’ESADE. He col·laborat també amb Deusto, EADA, EAE, UOC, UPC i IQS en el disseny i docència de cursos d’innovació, estratègia i gestió de la tecnologia. Partner i membre del consell assessor de Connociam, consultoria d’estratègia i innovació.

Fins al 2012, vaig ser Director del Centre d’Innovació Empresarial d’ACC1Ó (Agència Catalana de Competitivitat), amb responsabilitats sobre les polítiques de transferència tecnològica i innovació empresarial de la Generalitat de Catalunya.

Anteriorment, vaig ser Director de Desenvolupament Empresarial del CIDEM (2005-2008), Cap d’Innovació del CIDEM (2001-2005) i coordinador del primer Pla Estratègic d’Innovació de la Generalitat de Catalunya (2001-2004).

Com a part de les meves funcions a ACC1Ó, he estat membre dels òrgans de govern o patronats de diverses institucions vinculades al món de la innovació i la tecnologia: clúster biomèdic (BIOCAT), clúster aeroespacial (BAiE), Centre de Tecnologies Aerospacials, Centre Tecnològic de Materials, Centre d’Innovació Barcelona Media, Fundació de Centres de Recerca de la Generalitat, Fundació Catalana per la Recerca o institut de prospectiva Creafutur.

Previament, vaig ser directiu del sector de l’automòbil i professor associat d’enginyeria electrònica a l’Escola Superior d’Enginyers de Telecomunicació de Barcelona.

Sóc també autor o coautor de diferents articles i publicacions sobre innovació i tecnologia, entre elles els llibres “Innovació 6.0: El fi de l’estratègia” (Plataforma, 2010) o “Passió per Innovar” (Granica, 2006), publicat juntament amb Franc Ponti (EADA Business School).

El Judo és la via per aprendre la utilització més efectiva de l'energia física i mental.

Quina és la teva via del Judo?

El Mètode

Judo Management fusiona principis del judo amb tècniques de gestió per a un aprenentatge multisensorial que optimitza el desenvolupament personal i professional.

El Llibre

Explora com aplicar els principis del judo a la gestió d’equips i empreses per transformar l’aprenentatge i potenciar el desenvolupament personal i professional.

Empreses i Universitats que ja han confiat en Judo Management.

Notícies i novetats

Explora les últimes notícies i mantingues’t informat sobre com Judo Management pot ajudar-te a assolir els teus objectius!

Japanesse readers feedback

Judo Management al Japó

Molt bona acollida del llibre Judo Management per part dels lectors japonesos. Valoració atorgada de 5 estels Arigatō 日本の柔道マネジメントの読者からの非常に良いフィードバック。 とても感謝しています

Leer más »

Comença el teu camí del Judo

Estàs llest per millorar la teva gestió i lideratge amb Judo Management?

Contacta’ns per a més informació o per programar una sessió.