Coneix com el Judo pot millorar la teva empresa.

Judo Management aplica els principis del judo al lideratge empresarial, centrant-se en l’eficiència, l’adaptabilitat i la millora contínua.

Ajuda els equips a transformar desafiaments en oportunitats, treballant amb cohesió i resiliència. Aquest enfocament pràctic permet als líders impulsar la innovació i el creixement sostenible a les seves organitzacions.

A qui es dirigeix el Judo Management?

El mètode Judo Management està dirigit a líders, executius, gerents i professionals que busquen desenvolupar habilitats de lideratge efectives i resilients.

També és ideal per a equips que desitgin millorar la seva capacitat d’adaptació, col·laboració i presa de decisions.

Empreses i equips directiius

Freelance y Autònoms

Universitats i Ajuntaments

Organitzacions i Associacions

Perquè serveix el
Judo Management?

El Judo Management està creat per entrenar les noves empreses i organitzacions aprofitant els principis i la filosofia del Judo per constituir una atractiva i eficaç pràctica per al desenvolupament de les habilitats, actituds i valors necessaris per desenvolupar-se en les organitzacions modernes.

Tot basat en l'Aprenentatge Experiencial per millorar habilitats com:

Com són les sessions?

En Judo Management, cada sesión combina acción práctica, debate reflexivo y un plan de acción personalizado. Este enfoque asegura que los participantes no solo aprendan, sino que también apliquen y retengan las enseñanzas, logrando un impacto duradero en su desarrollo personal y profesional.

1. ACCIÓ

En Judo Management, cada sessió combina acció pràctica, debat reflexiu i un pla d’acció personalitzat. Aquest enfocament assegura que els participants no només aprenguin, sinó que també apliquin i retinguin les ensenyances, aconseguint un impacte durador en el seu desenvolupament personal i professional.

2. DEBAT

Després de les dinàmiques, fomentem un espai de debat on els participants poden compartir experiències, reflexionar sobre les lliçons apreses i explorar com aquests principis poden aplicar-se en diversos contexts. Aquest intercanvi d’idees enriqueix la comprensió i reforça l’aprenentatge col·lectiu.

3. PLA

Cada sessió culmina amb la creació d’un pla d’acció individual. Guiats pels aprenentatges i les discussions prèvies, els participants desenvolupen estratègies concretes i personalitzades per aplicar a la seva vida diària, assegurant que les ensenyances del judo es tradueixin en canvis tangibles i duradors.

Qui hi ha darrere del Mètode
Judo Management?

Ferran Agúndez

Amb més de 20 anys d’experiència liderant equips i projectes, fusiono la meva trajectòria en el món empresarial amb els principis del judo.

A través de Judo Management, ajudo a professionals a millorar el seu lideratge i gestió, aplicant els valors d’eficiència, cooperació i adaptabilitat.

Empreses i Universitats que ja han confiat en Judo Management.

Preguntes Freqüents

Judo significa “el camí de la flexibilitat” i en el seu origen va ser concebut pel seu fundador, Jigoro Kano, com una resposta innovadora al profund canvi cultural que va realitzar la societat japonesa a finals del S.XIX. De la mateixa manera, les empreses i els seus empleats necessiten adaptar-se constantment a les fluctuacions i canvis que es produeixen en el seu entorn. És per això que l’aplicació del judo a l’empresa, amb sessions de judo per a no judokas, ajuda a afrontar tots aquests reptes amb una visió més positiva.

Qualsevol que sigui l’enfocament de les sessions, gestió del canvi, negociació, resolució de conflictes, innovació… hi ha un efecte comú a totes: la millora en la cohesió dels equips. El fet de compartir un espai i uns valors durant la confrontació, el contacte físic, i la millora individual compartida amb el col·lectiu, apunten en aquest sentit.

Absolutament. S’han realitzat sessions en diferents sectors i nivells de responsabilitat, sessions interdepartamentals, grups empresarials, etc. i el resultat és similar. És una dinàmica que aconsegueix que el grup interactuï de manera ràpida i natural.

Han de ser organitzacions que assumeixin que la competitivitat, la millora i, en definitiva, l’èxit, depenen de la formació, la motivació i la implicació de les persones en el projecte. Organitzacions que posin les persones al centre de l’activitat.

És important inspirar-se en altres sectors, negocis i activitats. La innovació i el progrés requereixen espais on afavorir la reflexió i maximitzar la diversitat de pensament. L’esport és un bon catalitzador d’actituds i emocions i s’està utilitzant cada cop més com una eina en la seva aplicació a la millora de les organitzacions.

Notícies i novetats

Explora les últimes notícies i mantingues’t informat sobre com Judo Management pot ajudar-te a assolir els teus objectius!

Japanesse readers feedback

Judo Management al Japó

Molt bona acollida del llibre Judo Management per part dels lectors japonesos. Valoració atorgada de 5 estels Arigatō 日本の柔道マネジメントの読者からの非常に良いフィードバック。 とても感謝しています

Leer más »

Comença el teu camí del Judo

Estàs llest per millorar la teva gestió i lideratge amb Judo Management?

Contacta’ns per a més informació o per programar una sessió.